CategoriesCeva nou in orasGandul cel bun

Depozit de brazi naturali, la Pașcani. Deschiderea va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie

Pascanenii vor avea, in sfarsit, de unde sa cumpere un brad natural pentru sarbatorile de iarna, fara sa fie nevoiti sa mearga in alte orase. La sfarsitul lunii noiembrie, se va deschide un depozit de brazi naturali Normandieni, pe strada Moldovei. Pomii sunt adusi dintr-o pepiniera din Danemarca. 
Anul acesta v-am pregătit o surpriză!
Pentru a vă face sărbătorile mai frumoase și a aduce bucuria și magia Crăciunului în casele voastre, pe lângă gama variată de produse din care puteți alege cadoul celor dragi, anul acesta v-am pregătit și o gamă largă de brazi naturali Normandieni.
Începând cu 26 noiembrie, la sediul nostru din Mun. Pașcani, strada Moldovei, nr. 118(fostul depozit Saco) puteți alege bradul perfect pentru casa dumneavoastră.
✨De ce să cumpărați un brad de la SCRiO?
• Pentru că suntem importator direct și oferim cele mai bune prețuri de pe piață
•Pentru că brazii noștri sunt proaspăt tăiați și depozitați în spații optime pentru a vă putea bucura de ei o perioadă cât mai îndelungată
•Pentru că suntem prietenoși cu mediul, brazii noștri fiind brazi de pepinieră, crescuți special pentru a fi tăiați și pentru a înfrumuseța casa dumneavoastră în perioada sărbătorilor de iarnă
•Pentru că brazii noștri nu sunt tăiați din păduri
•Pentru că provin din pepiniere din Danemarca, specializate în creșterea pomilor de Crăciun Normandieni
•Pentru că avem o gamă diversă de înălțimi și calități adaptată bugetului și cerințelor fiecărui client
•Pentru că suntem aproape de dumneavoastră și nu este necesar să faceți drumuri lungi și costisitoare” este postarea de pe pagina de Facebook a societatii SCRIo, cea care se va ocupa de acest depozit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *