CategoriesCeva nou in orasGeneral

Moș Crăciun se mută la 60 km de Pașcani. Satul lui este în amenajare și se va deschide pe 1 decembrie

Mos Craciun s-a mutat la doar 60 km de municipiul Pascani. Mai exact, in Negresti, judetul Neamt. In aceasta perioada, in localitate se construieste satul mosului mult iubit de copii. Este o investitie privata, iar deschiderea va avea loc pe 1 decembrie. 
Din 1 decembrie 2021, „Satul lui Moș Crăciun” vă așteaptă cu o atmosferă feerică, cu bucurii și cu Spiritul Sărbătorilor. Important de știut: parcul tematic va fi deschis pe tot parcursul anului! Practic, la noi vor fi Sărbători în fiecare zi, cu surprize și bucurii! Vă așteptăm la Marea Deschidere din 1 decembrie 2021 și apoi, oricând doriți. „Satul lui Moș Crăciun” este locul în care veți trăi, sau retrăi, Magia Copilăriei. Vă dorim tot binele din lume!” ne anunta organizatorii pe pagina de facebook a proiectului.
Desi mai sunt 8 saptamani pana la Craciun, cei care construiesc satul mosului, au si un concurs in aceasta perioada. Ajutati-i pe copii sa ii scrie mosului iubit si puteti castiga invitatii VIP pentru marea deschidere.
De când nu ați mai scris o scrisoare? Copiii dumneavoastră obișnuiesc să îi scrie lui Moș Crăciun? Anul acesta aveți un motiv în plus să vă așezați cu toată familia la masa de scris. Oferim 10 invitații VIP pentru Marea Deschidere din 1 decembrie 2021 a Satului lui Moș Crăciun, pentru cele mai inspirate scrisori adresate ilustrului personaj. Așezați lucrările în comentarii la această postare și un juriu alcătuit din artiști binecunoscuți va stabili câștigătorii. Spor la scris!!!” se arata intr-o postare.
Descrierea proiectului 
„A fost odată ca niciodată… A fost un bătrân generos, cu dor de ducă și încărcat de daruri.
A fost o mică turmă vrăjită de reni zburători 🦌. Și au mai fost crăciunițe, crăciunei, spiriduși și zâne. Și toți trăiau într-un mic sat. În Laponia exista, inițial, Satul.
Apoi, Moș Crăciun 🎅 (căci despre el este vorba!) a hotărât că oasele lui, ce au început să resimtă reumatismul, au nevoie de o climă mai blândă. Așa că a hotărât să își facă o nouă reședință în România, în Moldova, în comuna Negrești, din județul Neamț.
A studiat bine geografia locului. E aproape de orașul tinereții, Piatra Neamț. La o aruncătură de băț e și istoricul Târgu Neamț, cu Cetatea Neamțului și Humuleștiul lui Ion Creangă. Mănăstirile Agapia, Văratec, Neamț, Horaița, Sihla, Horăicioara, Almaș, Bodești, Sihăstria și Secu se află în vecinătate. Și câte alte locuri minunate.
Așa că, aceia care vor veni să se întâlnească cu Moșul cel Bun la el acasă, îi pot fi oaspeți mai multe zile și pot face nenumărate excursii și drumeții. În plus, pot participa la diverse evenimente, pot vizita învecinatul Sat al Poveștilor, pot pleca cu suveniruri și cu amintiri
deosebite” ne anunta organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *