CategoriesCeva nou in orasGandul cel bun

Pășcănenii vor târg de Crăciun!

Pascanenii vor targ de Craciun! Acesta este rezultatul unui sondaj de opinie, lansat pe un grup de socializare din Pascani, duminica, 14 noiembrie. Intr-o singura zi, peste 750 de persoane au raspuns cu „DA” la intrebarea „Sunteti de acord cu infiintarea TARGULUI DE CRACIUN in centrul municipiului Pascani?” si doar 39 de persoane cu „NU”.

Si majoritatea dintre cei intrebati de reporterii BIT TV, luni, pe strazile din municipiu au spus ca si-ar dori un targ de Craciun, dar intr-o alta locatie, mai exact, pe esplanada.

Viceprimarul municipiului, Cristian Ratoi, a precizat ca administratia locala ia in calcul organizarea unui targ de Craciun in acest an, pe esplanada, in functie de restrictiile sanitare  privind pandemia de COVID 19.

De precizat este faptul ca in programul de activitati pentru luna decembrie, al Primariei Pascani, sunt cuprinse mai multe activitati prin care sa fie sarbatorita luna cadourilor. Evenimentele vor incepe de Ziua Nationala a Romaniei, cu depuneri de coroane si o competitie sportiva, apoi un concert de colinde si aprinderea luminilor festive de sarbatori, „Scrisoare pentru Mos Craciun”, primirea colindatorilor la Primarie si pe 31 decembrie, in ajun de Anul Nou, foc de artificii, jocuri laser si spectacol cu artistii locali.

Intr-un raspuns oficial transmis luni, 15 noiembrie, de catre reprezentantii Primariei Pascani, se precizeaza faptul ca „in Ședința Ordinară a Consiliului Local din această lună, va fi supusă aprobării suplimentarea programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, cu o activitate dedicată sărbătorilor de Crăciun”.

Pregatiri pentru targuri de Craciun se fac si in alte orase. De exemplu, la Roman, primarul Leonard Achiriloaei, a precizat ca se doreste organizarea unui astfel de eveniment, exclusiv cu produse tradiționale sau specifice perioadei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *