CategoriesCeva nou in orasGandul cel bunLifestyle

Vrei un loc unde sunt adunate toate reducerile? Cuponeria face asta, iar pentru Black Friday aduce ponturi bune

Stii ca este un loc unde toate reducerile sunt adunate laolalta? Nu trebuie sa mai cauti in toate site-urile sa gasesti cel mai bun pret pentru un produs pe care ti-l doresti, ci poti accesa cuponeria.ro.

Cuponeria.ro aduce sute de cupoane cu reduceri între 5% – 30%, uneori chiar și 50%, din diferite categorii de produse, precum Fashion, Beauty, Cărți, Casă & Grădină, pe care utilizatorii le pot aplica în magazinele online preferate. Modelul nu este tocmai unul nou, spune iqads.ro. Există de ani buni pe plan internațional, în Statele Unite fenomenul transformându-se chiar într-o reală isterie cu aceste cupoane de reducere atât în online, dar mai ales în offline. În România, acest tip de promovare a apărut în urmă cu aproximativ 5-6 ani:

„Noi anul acesta am împlinit 2 ani de când suntem pe piața din România și ne mândrim că în acest timp am reușit să ajungem site-ul nr. 1 de cupoane și vouchere. Afiliere facem din 2012 și am ajuns în 2019 în top 50 în platforma 2Perfomant.com, iar cu agregatorul Cuponeria.ro am început afilierea în toamna anului 2019”, spune Silvia Ibănescu, pentru iqads.ro.

 

Cum găsești cele mai bune reduceri?

Reducerile și cupoanele de reducere pot fi găsite foarte ușor pe homepage-ul Cuponeria.ro sau printr-o căutare după magazin/categorie care vă interesează. În cazul în care ați găsit o reducere care v-a atras și pe care doriți să o valorificați, faceți click pe „Afișează codul”, ulterior va apărea codul pe care il copiați în pagina de finalizare a comenzii magazinului respectiv. Ce câștigăm noi? Un mic comision, între 1% și 15%, oferit de respectivul magazin prin rețeaua de afiliere.

Sursa iqads.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *